tirsdag den 16. september 2008

Næstved t/r

For første gang i 3 år blev vores første pokalkamp ikke aflyst i sidste øjeblik, så vi måtte den lange vej til Næstved - nikkede pænt til damen i buret på Storebæltsbroen: "Jep, så begynder det igen". Ca. 42 min. tog det vores lille men effektive trup at slå Næstved denne søndag eftermiddag.. og så den lange tur hjem igen.
Vi var 8 spillere afsted, med en enkelt udskifter til kantpladsen, så der var spilletid til alle og mulighed for vores nye rumænske hæver, Georgi, at finde sine angribere. Vi spillede aggresivt hele kampen og blev ved med at holde gejsten oppe, hvilket sætcifrene også vidner om: 13-25, 11-25, 9-25.. (frit efter hukommelsen). Og det er vist alt jeg har at sige om den kamp.
Næste weekend er det så Middelfart-stævne, hvilket nok vil give et lidt bedre billede af vores styrker og svagheder - så frem med luftmadrassen og clip-clapperne, så er der old-school stævne med klasseværelsernes duft af gammel leverpostej, snorkende holdkammerater, pigerne-efter-drengene og ikke mindst gensyn med de andre elitehold.

Og...Der er kun ét hold i Jylland (tak, Louise :))

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Tillykke med sejren - det er vel hvad man kan kalde en demonstration af forskellene mellem top og bund.

Et eller andet siger mig at I kommer til at overraske en del personer i år, for ingen har jer med iblandt dem der kommer med frem.... Mht antal så er der jo et gammelt ordsprog omkring kvantitet og kvalitet....

Held og lykke i weekenden - og skulle I have en center for meget i weekenden, må vedkommende godt tage med os til Frankrig, for vi har 2 afbud der. Meli som center måske??

Mikkel

Anne Nybo sagde ...

Tak.. også for tilliden, så må vi jo se hvor langt det rækker. Lige præcis centerspillere låner vi ikke ud af! Frankrig eller ej. De er ofte en mangelvare?
Men held og lykke dernede.. Meli er jo et multi-talent, den fikser hun helt sikkert..